Aanvraagformulier


Je wenst een training te organiseren met je lokale afdeling? Fijn! Via deze link kan je het aanvraagformulier terugvinden. Het TIF-team gaat na ontvangst voor jou aan de slag en contacteert de hoofdtrainer van de aangevraagde training. Deze gaat vervolgens na welke (kandidaat-)trainers er beschikbaar zijn en koppelt met ons terug. Daarna neemt onze boekingsverantwoordelijke zo snel mogelijk contact met je op en bezorgt hij je daarbij de trainingsfiche. Op deze fiche staat alle praktische informatie die je nodig hebt, zoals de opstelling van de zaal en de benodigde infrastructuur.

(!) Vergeet ook zeker niet om, minstens 1 week voor de geplande training, zelf contact op te nemen met de desbetreffende coördinator of trainer om alle afspraken nog even te overlopen!

(!) We wijzen er ook graag op dat de trainersonkosten van € 90/dagdeel zullen worden doorgerekend indien er binnen de 5 dagen voor de training wordt geannuleerd.

Contacteer Boekingsverantwoordelijke Goran Vanneste via goran.vanneste@jcivlaanderen.be of op het nummer 0472/98 75 03 bij vragen/opmerkingen.

Succes met de organisatie!