Opgelet trainers!

TIF gelooft sterk in haar faciliterende rol t.o.v. haar trainers. We zijn dan ook heel blij een nieuwe partnership met Bruneau te mogen aankondigen! Bruneau is de e-commerce leader in Frankrijk en België in de verkoop van kantoorbenodigdheden. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan producten die ook voor jullie trainers interessant zijn. TIF heeft een aanbod mogen samenstellen met trainersmateriaal waarop jullie trainers een mooie korting zullen krijgen, inclusief gratis verzending, ongeacht het bedrag!

Van een ongekende hoeveelheid post-it's over mobiele flipcharts tot dozen viltstiften en herkleefbare kleefpast, jullie kunnen het binnenkort allemaal via Bruneau aankopen met TIF-korting!
 
 

Welkom (kandidaat) trainer!

TIF of beter het Trainings Institute Flanders maakt deel uit van JCI Vlaanderen. Op de website oor de Trainers vinden jullie informatie terug over het aanbod, de kalender, trainers en de fellows. Op de home page voor de (kandidaat) trainers zal belangrijke info in de kijker komen, de procedures, downloads en belangrijke data. 

Procedures

Belangrijke data

Opgelet voor deze belangrijke data!

TIF4U - 17 mei 2017 - T2T² - Deurle met Anneleen Cobbaert

 

 

Downloads

Hieronder vind je verschillende interessante downloads.

Downloads: