Opgelet trainers!

TIF gelooft sterk in haar faciliterende rol t.o.v. haar trainers. We zijn dan ook heel blij een nieuwe partnership met Bruneau te mogen aankondigen! Bruneau is de e-commerce leader in Frankrijk en België in de verkoop van kantoorbenodigdheden. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan producten die ook voor jullie trainers interessant zijn. TIF heeft een aanbod mogen samenstellen met trainersmateriaal waarop jullie trainers een mooie korting zullen krijgen, inclusief gratis verzending, ongeacht het bedrag!

Van een ongekende hoeveelheid post-it's over mobiele flipcharts tot dozen viltstiften en herkleefbare kleefpast, jullie kunnen het binnenkort allemaal via Bruneau aankopen met TIF-korting!
 
 

Welkom (kandidaat) trainer!

TIF of beter het Trainings Institute Flanders maakt deel uit van JCI Vlaanderen. Op de website voor de Trainers vinden jullie informatie terug over het aanbod, de kalender, trainers en de fellows. Op de home page voor de (kandidaat) trainers zal belangrijke info in de kijker komen, de procedures, downloads en belangrijke data. 

Procedures

Hieronder kan je de procedures downloaden.

OPGELET: sinds dit werkingsjaar zijn er nieuwe procedures van kracht! Wens je hierover meer info, contacteer dan TIF Director Jan Segier via tif@jcivlaanderen.be.

Downloads: 

Belangrijke data

Opgelet voor deze belangrijke data!

  • Trainersweekend op 10 en 11 maart @ TBC

 

Documenten

Hieronder vind je verschillende interessante documenten.


NIEUW FORMULIER ONKOSTENNOTA'S

In navolging van onze nieuwe database waarin we alles digitaal zullen centraliseren, is er een nieuwe online onkostennota gemaakt. Deze kan ingevuld worden via bovenstaande link. Je hoeft dus niet langer het Excel-sjabloon te gebruiken. 

Vragen/tips? Contacteer ons via tif@jcivlaanderen.be!